Fisken de kaldte Kristian.....

Nogle kvinder stripper.. og hvad så?

Movia kører i disse dage rundt med en reklame bag på busserne for stripklubben Mirage. En reklame der, ligesom alle andre reklamer der involverer kvinder, splitter befolkningen mellem nazi-feministerne og os andre. Ja, jeg gider ikke engang lade som om jeg er neutral på det her spørgsmål.

mirage bus movia

Helt ærligt – hvad fanden er det der foregår? At kalde det sexisme hver gang en kvinde viser sin krop eller bruger den til hendes fordel er simpelthen så ynkeligt. Intet mere, intet mindre. Bar ynkeligt.

Jeg ved ikke om det er misundelse, vrede, traumer eller hvad det er, men det er fandme ikke normalt at reagere med at råbe “SEXISME” når man ser en reklame hvor en kvindelig model har stillet sig frivilligt op til et foto. Uagtet hvad man måtte mene om hendes valg.

For ja – nogle piger stripper! Og hvad så?

“Use what you’r mama gave you!”

you_better_work

 

Det er i sager som denne jeg omfavner mit liberale menneskesyn og takker for at jeg ikke er blevet smittet af “Det er synd for alle”-virussen. Hvor må det dog være umanerligt trist at være sådan et menneske! For forstå nu at så længe det er eget valg, så er der ikke nogen grund til medlidenhed. Faktisk er din medlidenhed en hån!

….og nej. At nogle kvinde stripper, opdrager ikke mænd til voldtægt – ligesom længden på din kjole heller ikke gør det.

Jeg synes vi skal hylde alle modige kvinder derude. Mødre, direktører, sygeplejersker, malere, skuespiller, prostituerede, lærere, receptionister, pædagoger, sælgere og strippere. ALLE! Ikke kun dem der passer ind i nazi-feministernes verdensbillede.

Til modellen på bussen vil jeg bare sige:

hot hot hot

 

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisken de kaldte Kristian.....