Når man godt må grine af tykke kvinder...

Fisken de kaldte Kristian…..

df_graensebom

Hele Danmarks yndlinge, Dansk Folkeparti, turnerer i disse dage hele mediemøllen rundt for at fortælle hvor pinligt og umodent det er at Liberal Alliance kræver topskattelettelser for at pege på Pia Kjærsgaard som formand for folketinget. “De to ting har jo intet med hinanden at gøre” hører man fra gruppen.

Et synspunkt jeg faktisk sympatiserer med. Altså, hvis man lige ser bortset fra at den form for politisk spil blev grundlagt af Dansk Folkeparti selv og at vælgerne tilsyneladende er helt enige i at det er den rigtige måde at forhandle på. I politik er der én stemme man skal lytte til: vælgernes!

Dansk folkeparti brugte sin position som støtteparti op gennem 00’erne til at få sat aftryk på deres politiske mærkesager og lagde så til gengæld stemmer til en masse ting der aldrig har stået i Dansk Folkeparti’s politiske program. Kan du f.eks. huske hvad DF ville ha’ for at stemme for VK-regeringens 2020-plan? Bingo – Grænsebomme! Faktisk var Thulesen Dahl meget klar i spyttet:

“Vi siger så åbent, at vores medgørlighed på et område er afhængig af, om vi føler os imødekommet på de områder, der er vigtige for Dansk Folkeparti,”
Link: Grænsebomme for efterløn

thulesen_dahl_guldfisk

Jeg ved ikke om Thulesen Dahl har hukommelse som en guldfisk eller om han prøver at ændre spillets regler igen – uanset hvad, synes jeg han skulle stoppe sig selv og sin folketingsgruppe.

Lad mig give dig et godt råd Kristian: Lær af din tidligere formand. Acceptér det faktum, at selvom i havde et godt valg, så fik i ikke 90 mandater. Acceptér at der er et parlamentarisk grundlag der kræver indrømmelser for tilgengæld at ligge stemmer til jeres ønsker. Og hold så, for guds skyld, op med at være så skide hamrende hyklerisk. Jeg ved indefra at Liberal Alliance ikke vil stille sig i vejen for at ansætte et par toldere ved grænsen eller gøre Pia Kjærsgaard til formand for folketinget, men det er ikke vores politik eller mærkesager, og det kræver altså noget den anden vej hvis vi skal lægge stemmer til det.

Kære Kristian – Dansk folkeparti opfandt spillets regler, nu må du holde dig til dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man godt må grine af tykke kvinder...