En lille video - og de efterfølgende kommentarer!

Forår… og det der følger med :)

Wow, sikke dog nogle smukke dage vi har været vidne til i denne rødbededag’s-ferie. Man kan jo slet ikke undgå at blive helt glad i låget. Noget der ellers er noget af en udfordring for os sure liberale 😉

Personligt elsker jeg foråret. Overgangen fra det kolde og mørke til det lyse og varme. Frugter og grøntsager der smager lidt bedre, lysindfaldet i lejligheden der får den til at se lidt lækrere ud og overskuddet til at bruge hvert minut mere effektivt.

Solskinstimerne bakker mit livssyn op, og det giver mig en følelse af at naturen bekræfter mig i at jeg har fat i den lange ende. Det er en ret stor følelse, sådan at have naturen til at nikke anerkendende til dig.

Så hvad er det jeg føler mig bekræftet i? Det skal jeg fortælle dig.

På trods af at jeg er stor modstander af en bedrevidende, formynderisk og dikterende tilgang til folkesundhed, som den vi de seneste år har oplevet i stor stil fra ledende politikere, så nyder jeg at dyrke sundhed. Jeg gør det på eget initiativ, på et oplyst grundlag.

Min helt store kærlighed er fænomenet “juicing”. Jeg elsker det. At gå nede ved grønthandleren eller i supermarkedet, som i dagens danmark har et fortræffeligt udvalg af frugt og grønt, og finde en række varer som hver især giver deres eget unikke præg til den færdige juice, og som hver især bidrager til min krops velvære. Hvis ikke du allerede har prøvet det, så vil jeg varmt anbefale det.

I sidste weekend stod den på gulerod/ingefær/citron-juice, og frugtkødet fra gulerødderne blev efterfølgende brugt til at bage nogle lækre gulerodsboller. Sundhed, velvære og mindre madspild. Ja, vi liberale kan også være med på den bølge.

Gulerod

I dag stod den, i anledning af rødbededagsferien på rødbede/gulerod/ingefær/citron-juice. Det er kan næsten ikke beskrives hvor skønt det er at sidde i solen på altanen og se ud over sin park, hvor børnenes grin fra legepladsen lyder i ørerne, solens stråler varmer din hud og smagen af en hjemmepresset juice danser i munden.

Rødbededagsjuice

Det her er livskvalitet når det er allerbedst. For mig, vel at mærke. Jeg kan nemlig aldrig garantere at du vil opleve det som værende ligeså livsbekræftende, kun fortælle min oplevelse og forhåbentligt inspirere nogen til at nyde denne smukke søndag på en ny måde. Det er nemlig det jeg tror på. At vi kan inspirere hinanden, uden løftede pegefingre og politiske projekter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille video - og de efterfølgende kommentarer!